روغن کرچک

روغن کرچک نوعی روغن نباتی است که از دانه‌های گیاه کرچک به دست می‌آید. این روغن موارد استفادهٔ زیادی داشته و دارای ترکیب بی‌نظیری است . روغن کرچک و مشتقات آن را در تهیهٔ سوپ، روغن هیدرولیک و روغن ترمز، رنگ ، جوهر ، انواع آستر ، پلاستیکهای مقاوم در برابر سرما ، واکس و دیگر مواد براق کننده، نایلون ، عطر و … به کار می‌برند. سم ریسین ، از فراورده‌های جانبی است که ضمن تهیهٔ روغن کرچک به دست می‌آید . از روغن کرچک برای درمان یبوست و همچنین ، به عنوان مادهٔ استفراغ آور استفاده می‌شود (در مواردی که لازم است فرد استفراغ نموده و محتویات معده خود را به هر دلیل تخلیه نماید) . مصرف زیاد روغن کرچک در زنان باردار می‌تواند سبب زایمان زودرس در آنها شود. البته مصرف بسیار زیاد آن (مثلاً یک بطری روغن) می‌تواند کشنده باشد. روغن کرچک بد بو و بد مزه است و از این رو مشهور است. خواص آن به شکل اجمالی :

.

.

  • از بین برنده خشکی ، ترک دست و پا
  • تقویت و رشد مو و رفع موخوره
  • ضد چین و چروک پوست
  • ملین و ضد یبوست
  • تقویت مژه و ابرو
  • ضدعفونی‌کننده
  • مسکن درد مفاصل

در حال حاضر این محصول در انبار موجود نیست و در دسترس نمی باشد.

توضیحات

نام روغن :

Castor oil

نام دانه :

کرچک

نام دانه به انگلیسی :

Castor

طبیعت :

گرم و خشک

دستور مصرف:

تقویت مژه و ابرو :

امروزه از روغن کرچک در ساخت انواع ریمل و سرمه استفاده می شود که در صورت تمایل سرمه دلخواه خود را تهیه و چند قطره روغن را برای افزایش تاثیر گذاری به سرمه مورد نظر اضافه و استفاده نمایید و یا اگر تمایل به استفاده از روغن به صورت مجزا دارید یا استفاده از گوش پاک کن و یا سر انگشت ابرو ها را و با استفاده از فرچه ریمل مژه ها را به صورتی که وارد چشم نشود به روغن آغشته کنید.

یکی از بهترین ها برای از بین بردن موخوره :

داشتن موهای خشک یکی از شرایط مساعد برای هجوم موخوره بوده که روغن کرچک با دارا بودن حالت ضد میکروبی و ضد عفونی کننده قوی بی شک یکی از بهترین ها در درمان موهایی است که دچار موخوره شده و در حال از بین رفتن هستند، برای این منظور به دو روش می توان از این روغن بهره برد:

۱- موها را به صورت دسته های ۳۰ تا ۵۰ عددی در دست گرفته یک سر شیشه روغن آماده کرده و سر موها را با فرو بردن در روغن کرچک به روغن آغشته کنید .

۲- یک شب درمیان تمام موها را به روغن آغشته کرده و صبح روز بعد با شامپو و یا صابونی که دارای PH  اسیدی نباشد شستشو کنید.

تقویت و رشد مو :

این روغن بی شک برای افرادی که دارای موهای خشک و یا معمولی که نسبتاً دارای چربی کمتری نسبت به افراد دارای موهای چرب هستند قابل استفاده بوده و دارای خواص درمانی بی نظیری در این رابطه است، برای این منظور کافی است ۳ ساعت قبل از استحمام و شستشوی سر را با روغن چرب کرده و سپس شستشو کنید.

چین و چروک پوست :

این روغن در گذشته در نبود انواع کرم های ضد چین و چروک شیمیایی نقش مهمی در درمان چین و چروک پوست های خشک را بر عهده داشته که همچنان در صنایع آرایشی نقش مهمی را بر عهده دارد.

ملین و ضد یبوست :

این روغن دارای خاصیت دیگری نیز است که در طب قدیم و طب جدید از خاصیت سم زدایی و ضد یبوست قوی این روغن مورد توجه قرار دارد، در انجام رادیوگرافی و تهیه تصویر از مفاصل برای خالی کردن معده و رده از بیمار درخواست می شود تا قبل از انجام عکسبرداری از روغن کرجک استفاده کنید که این امر باعث خالی شدن معده و روده از محتویات می شود همچنین با بوی نامطبوعی که دارد باعث استفراغ و خروج سریع سم و یا مواد زائد مصرف شده توسط فرد نیز می شود.

از بین برنده خشکی ، ترک دست و پا :

این روغن با دارا بودن وزن مولکولی کم به سرعت جذب پوست شده و باعث حفظ رطوبت پوست می شود و با مواد غذایی که به همراه دارد پوست را تغذیه می کند، هنگام شب ابتدا دست و پاها را با استفاده از صابون گلیسیرینه شستشو کنید تا پوست هم تمیز و هم مرطوب شود سپس با استفاده از روغن دست ها و پا ها را چرب کرده و بپوشانید.

مسکن درد مفاصل :

به منظور تسکین درد مفاصل می توان این روغن را به تنهایی و هم به صورت ترکیب با روغن نارگیل و سیاه دانه استفاده کرد که تاثیر فوق العاده ای در تسکین و همچنین درمان درد خواهد داشت، برای این منظور ابتدا محل مورد نظر را با استفاده از آب گرم و صابون شستشو و پس از خشک کردن محل با روغن یا ترکیب روغنی مورد نظر چرب کرده و گرم نگهدارید.

موارد منع مصرف:

  • مصرف خوراکی روغن کرچک به افرادی که دچار مشکلات گوارشی و ناراحتی های روده ای هستند توصیه نمی شود
  • روغن کرچک در بیماری های التهابی حاد روده، انسداد روده، آپاندیست و دردهای شکمی با منشأ ناشناخته نباید مصرف شود. همچنین مصرف آن در دوران بارداری، شیردهی و در اطفال زیر ۱۲ سال نیز توصیه نمی شود.

عوارض جانبی:

  •  از عوارض جانبی روغن کرچک اسهال و درد شکم است.
  •  دانه های گیاه کرچک دارای 2/8 تا 3 درصد مواد سمی است که خوردن 2/5 تا 20 دانه آن ممکن است باعث مرگ انسان شود.

تداخل دارویی:

ندارد

نکات قابل توصیه:

در جای خشک و خنک و دور از تابش مستقیم آفتاب نگه داری شود.

.
فروش روغن کرچک , خرید روغن کرچک , روغن کرچک با بالاترین کیفیت , روغن کرچک با مناسب ترین قیمت , فروش ویژه روغن کرچک , خرید ویژه روغن کرچک , خواص بی نظیر روغن کرچک , روغن خالص کرچک , روغن اصل کرچک , فروش روغن کرچک با کیفیت عالی , خرید جزئی روغن کرچک , خرید کلی روغن کرچک , خرید فله روغن کرچک , فروش جزئی روغن کرچک , فروش کلی روغن کرچک , فروش فله روغن کرچک , روغن کرچک 100 درصد خالص , روغن کرچک صد درصد خالص , فروش اینترنتی روغن کرچک , خرید اینترنتی روغن کرچک , فروش اینترنتی روغن کرچک با بالاترین کیفیت , فروش اینترنتی روغن کرچک با مناسب ترین قیمت ,  خرید اینترنتی روغن کرچک با بالاترین کیفیت , خرید اینترنتی روغن کرچک با مناسب ترین قیمت , فروش ویژه اینترنتی روغن کرچک, خرید ویژه اینترنتی روغن کرچک , خواص بی نظیر روغن کرچک , فروش روغن کرچک اینترنتی با کیفیت عالی , خرید جزئی اینترنتی روغن کرچک , خرید کلی اینترنتی روغن کرچک , خرید فله اینترنتی روغن کرچک , فروش جزئی اینترنتی روغن کرچک , فروش کلی اینترنتی روغن کرچک , فروش فله اینترنتی روغن کرچک , رشد مو با روغن کرچک , رفع موخوره با روغن کرچک , رفع چین و چروک با روغن کرچک , روغن کرچک ملین , روغن کرچک ضد یبوست , تقویت مژه با روغن کرچک , تقویت ابرو با روغن کرچک , روغن کرچک ضدعفونی کننده , تسکین درد مفصل با روغن کرچک , روغن کرچک ضد خشکی پوست

توضیحات تکمیلی

اندازه ها

30cc, 60cc, 120cc, 250cc, 500cc, 1000cc

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “روغن کرچک”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *